Čaroves zavede děti do kouzelného světa bez elektřiny a mobilů

Čaroves zavede děti do kouzelného světa bez elektřiny a mobilů image not found

Silný zážitek k přírodě bez moderní techniky nabízí dětem již přes dvacet let Čaroves. Tábořiště nedaleko Huzové na Šternbersku ještě nabízí volná místa, kapacity unikátního tábora se ale rychle plní.

„Naše stávající tábory byly v minulých letech tak oblíbené, že se na ně bohužel už nevešli další nadšení mladí lidé, kteří chtějí v tábornictví pokračovat. Proto jsme se rozhodli pro novou variantu letního tábora,“ říká hlavní táborový vedoucí Lukáš Prorok.Tábořiště přiléhá k Přírodnímu parku Sovinecko, v podhůří Nízkých Jeseníků v Olomouckém kraji. Leží v údolí, kterým meandruje říčka Sitka, v blízkosti je zřícenina kaple Veveří a nedaleko hrad Sovinec.

Zkušení táborníci spolu s mladými připravují program na letní tábor plný her, sportů, zábavy a dobrodružství. Věříme, že se Vaše děti budou s námi organizátory cítit skvěle a prožijí nezapomenutelné chvíle, stejně jako děti na našich předchozích táborech.

„Naše táborové akce se konají v krásné přírodě, kde se děti mohou uvolnit a užít si spoustu pohybu a zábavy. Kromě toho, že budeme dělat různé aktivity a sporty, chceme Vaše děti podpořit i v jejich osobnostním růstu. Snažíme se je vzdělávat a pomáhat jim s rozvojem dovedností, které jim budou přínosem nejen na táboře, ale i v běžném životě,“ říká Prorok.

Na táboře se děti naučí žít ve skupině a budou moci navázat nová kamarádství. „Jsme pedagogové, medici, technici, hudebníci a herci, ale také jsme táboroví kuchaři, zdravotníci, lektoři a oddíloví vedoucí. Tábory pořádáme již od roku 2001 a jsme hrdí na to, že jsme během té doby získali mnoho spokojených rodin,“ dodává.

Na tábor je možno se přihlásit ZDE: https://caroves.webnode.cz/

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář