SuperSnídaně vynesla statisíce na pomoc Adámkovi! Pomoct můžete i vy!

SuperSnídaně vynesla statisíce na pomoc Adámkovi! Pomoct můžete i vy! image not found

Největší networkingový klub na Moravě propojil 57 podnikatelů z celého regionu, díky jejichž spolupráci a štědrým darům se podařilo během jediné snídaně vybrat neskutečných 150 tisíc korun. Ty putují na pomoc Adámkovi (4), který před několika měsíci vážně onemocněl. Záštitu nad akcí převzal hejtman Josef Suchánek a primátor Miroslav Žbánek.

„Díky našemu klubu se podařilo uspořádat dobročinnou SuperSnídani, na které se sešlo 57 menších podnikatelů a živnostníků z Olomouckého kraje a vybralo se neuvěřitelných 150 tisíc korun pro Nadaci Malý Noe. Přitom minulý rok to bylo lehce přes 30 tisíc,“ uvedl manažer klubu Michal Ondra.

2. ročník otevřené business snídaně, která proběhla ve středu 19. dubna, opět umožnil efektivní propojení menších podnikatelů. Každý během 60 vteřin představil své služby, získal konkrétní kontakty z desítek různých oborů, a navíc přispěl částkou 400 korun na pomoc malému Adámkovi, který po běžné viróze vážně onemocněl. Nyní zlepšení jeho zdraví závisí na rehabilitacích, které jsou velmi nákladné a je nutné je opakovat.

Poté, co předseda správní rady nadace Jaroslav Strejček představil Adámkův příběh a nadační aktivity, se mezi podnikateli zvedla vlna solidarity a výsledná částka několikanásobně předčila loňský výtěžek.

„Adámkův stav se postupně zlepšuje, přesto ale zůstává při plném vědomí uvězněný ve svém těle. Rehabilitace jsou pro něj velikou nadějí, pojišťovna je ale nehradí. Proto srdečně děkuji všem zúčastněným za jejich dary, štědrost a pomáhání. Jste skvělí,“ poděkoval Strejček.

„Činnost Nadace Malý Noe je neskutečně krásná a naplněná láskou k dětem a empatií k jejich rodičům. Dětské příběhy, se kterými jsem se díky Jarkovi Strejčkovi mohl seznámit, mi vhání slzy do očí a zaslouží si naši pozornost a pomoc,“ dodává Ondra.

Přispět Adámkovi na rehabilitace nyní může kdokoliv. Libovolnou částku lze zaslat na účet nadace – 214660055/0300 a do textu uvést „Adamkovi“. 100 % ze všech darů navíc vždy putuje na pomoc dětem.

SuperSnídani osobně podpořil také hejtman Josef Suchánek: „Tato tradiční akce byla opět fajn – jak formátem a obsahem, tak prezentacemi zúčastněných podnikatelů. I já jsem většinu svého pracovního života strávil v soukromém businessu a je jasné, že bude-li se dařit podnikatelům v našem kraji, bude se dařit i nám ostatním. Všem proto přeji mnoho úspěchů.“

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář