Muž v Olšovci vraždil samopalem!

Muž v Olšovci vraždil samopalem! image not found

Vražda, která se stala v noci ze sobotu na neděli v malé obci Boňkov u Olšovce, se začíná rozuzlovat.

Muž (50), podle všeho Slovák, zastřelil 3 lidi a poté i sebe. Vraždu nahlásila v místní hospodě jeho přítelkyně (47), se kterou se těsně před činem pohádal. Jako jediná útok přežila, i když ji vážně zranil šroubovákem. Policie byla na místě činu 8 minut od nahlášení činu, mohla už ale jen konstatovat smrt 4 lidí.

Žena po hádce a následném napadení šroubovákem utíkala do patra domu, kde se s ostatními členy rodiny schovala do pokoje. Mezi tím vzal její přítel z auta ilegálně držený samopal, vrátil se do domu a začal přes dvěře střílet. Nakonec je vykopl a ve střelbě pokračoval v pokoji. Zastřelil matku své přítelkyně (77), jejího přítele (77) a ženina syna (15). Ženě se zatím podařilo utéct a zavolat pomoc. Útočník poté utekl do lesa, kde otočil zbraň proti sobě. Zanedlouho jej v lese mrtvého našla policie pomocí vrtulníku s termovizí. Druhý syn ženy útok přežil, byl v té době u své přítelkyně.

Žena je nyní v nemocnici, její fyzický stav není tak vážný, jako ten psychický. Také místní obyvatelé jsou v šoku. Útočníka nikdo z nich neznal, zato rodinu znali dobře. Podle sousedů to byla milá a spořádaná rodina. S tragédií se nikdo z nich nemůže smířit. 

  

 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář