Divadlo VENTYL oslaví 10. výročí na scéně!

Divadlo VENTYL oslaví 10. výročí na scéně! image not found

Historie divadla Ventyl se začala psát v roce v roce 2011. Na počátku byla parta lidí, kterou bavilo divadlo. Zkoušeli, připravovali se, lidé odcházeli a přicházeli až nakonec 24. dubna 2013 oficiálně vzniklo Divadlo Ventyl.

Letos totedy bude již 10 let, co Ventyl baví své diváky. Zázemí našli divadelníci v hranické sokolovně a v realizaci jim pomáhá nejen naše město, ale také Olomoucký kraj a mnoho příznivců.
Od svého vzniku odehráli herci již několik her, v roce 2013 to byla hra Jak je důležité míti Filipa, poté Liga proti nevěře, rok 2015 patřil hře Hrobka s vyhlídkou, kdy poprvé vyprodali sokolovnu v Hranicích. Následovala premiéra hry Dva nahatí chlapi, v roce 2017 to byla česká premiéra Dokud nás milenky nerozdělí, na kterou přišlo přes 1700 diváků. O dva roky později proběhla česká premiéra francouzské komedie Nový začátek a o další dva roky později to byla premiéra francouzské komedie Ať žije Bouchon! No a loni na podzim proběhla premiéra hry Mira Gavrana Panenka.

No a k 10.výročí vzniku se Ventyl vrací na hranickou domácí scénu 17.reprízou divácky úspěšné komedie Panenka!

Být čerstvě opuštěným ve čtyřiceti se může stát leckterému muži, vyhrát v internetové soutěži moderního robota se však podaří jen prvním deseti. Jedním z nich je i Marko, bezvýznamný člověk bez vztahové perspektivy. I k němu se dostává speciální zásilka v podobě robotické panenky naprogramované tak, aby ho učinila šťastným. Je hezká, chytrá, po všech stránkách šikovná, ALE... Markovo počáteční nadšení z atraktivní společnice rychle vyprchává, protože programátorkou, která Stele vštípila svůj pohled na svět s modely svého chování, byla feministka... Povede se panence učinit „svého” muže šťastným?

(ventyl.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář