Děti z Kelče zabodovaly v Bludišti!

Děti z Kelče zabodovaly v Bludišti! image not found

Česká televize vysílá soutž pro děti Bludiště již od roku 1997 a je stále velmi oblíbená. Soutěží zde vždy dva týmy nejen ve vědomostech, ale také ve fyzické zdatnosti, šikovnosti a obratnosti.

To zaujalo i děti ze třídy 9.B v Kelči a tak seneváhali do soutěže přihlásit. Statečné a bojovné dívky Kristýna Pajdlová, Markéta Vozáková, Marie Šatranová a Tereza Tomášková zvítězily nad soupeři ze Základní školy v Bílovci, z víceletého Malostranského gymnázia v Praze a Základní školy v Brušperku a nakonec se probojovaly až do finále, kde zvítězily. Jak samy popisují, nebylo to nic jednoduchého. Bojovaly do poslední chvíle i přes značné vyčerpání. Podle jejich slov je velmi podpořilo nadšené publikum, které je podporovalo. Tato podpora pak jistě šla vidět i na závěrečném výkonu. Veškerá snaha se vyplatila a holky si odvezly hlavní cenu – Zlatého Bludišťáka.

Děti si tak užily nejen euforii z výhry, ale také čas strávený ve studiu. Pochvalovaly si setkání s moderátorem pořadu Romanem Pastorkem, byl prý vtipný a byla s ním sranda. O napětí se postarala také paní učitelka Stržínková, která procházela světelným bludištěm. Vždyc to vypadalo, že to „nedá“, ale na poslední chvíli to stihla. 

Pro všechny to byla skvělá zkušenost. Takže pokud nad něčím takovým uvažujete, určitě neváhejte a jděte do toho!

(zskelc.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář