Dealeři skončili v cele!

Dealeři skončili v cele! image not found

Tři muži byli během několika dnů zadrženi policií ČR, jsou podezřelí z distribuce drog.

Nejstarší ze zadržených (65) byl obviněn z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Muž byl zadržen v Bystřici pod Hostýnem ve spolupráci se zásahovkou Moravskoslezského kraje, byl eskortován do přerovské policejní cely. 

V ten samý den byl v místě svého bydliště zadržen druhý muž. Po provedení domovní prohlídky policité našli pervitin, 40 g marihuany a masti s konopným výtažkem. Pervitin muž distribuoval od roku 2020 převážně v Přerově a Bystřici pod Hostýnem za různé ceny či zdarma za poskytnuté protislužby. Muž již byl za stejnou činnost odsouzen a dostal podmíněný trest odnětí svobody. Ani to mu však nezabránilo v protiprávní činnosti pokračovat. Muž tak i tentokrát skončil sve vazební věznici v Olomouci a hrozí mu až 10 let odnětí svobody.

Jen o pár dní později byl zadržen další dealer (57) z Přerova. V místě bydliště vyráběl pro svoji potřebu hašiš a crack, vždy se o něj ale dělil s dalšími lidmi.  Od roku 2019 do doby zadržení zejména v Přerově vyráběl a prodával pervitin. Muži sděleno podezření z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a hrozí mu až 5 let odnětí svobody. I on má za sebou trestní minulost, jednalo se ale spíš o majetkovou trestnou činnost. Po sdělení podezření z výše uvedeného trestného činu byl propuštěn na svobodu.

(PČR)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář