Paní Musilová z Galerie M+M oslavila jubileum!

Paní Musilová z Galerie M+M oslavila jubileum! image not found

Paní Anna Musilová, která v Hranicích již několik let vede Galerii M+M, slaví krásných 90 let.

Oslava proběhla, kde jinde, než v Galerii a to spolu se zahájením tradiční velikonoční výstavy. Paní Musilové popřála nejen rodina, ale také místostarosta Karel Machyl jako zástupce vedení města. Při příležitosti životního jubilea dostala oslavenkyně také Děkovný list za její mnohaletou vynikající činnost ve prospěch města Hranic od místopředsedkyně Senátu ČR Jitky Seitlové.

Galerie M+M v Hranicích funguje od roku 1995, kdy ji založili manželé Musilovi v domě, který jim byl vrácen v restituci. Konají se zde nejen výstavy, ale také koncerty, oslavy nebo různé akce pro děti i dospělé. Vystupoval zde dokonce Sbor královské kaple paláce Hampton Court z Velké Británie. Svá díla zde prezentovalo mnoho známých umělců, ale také žáci místních škol, senioři klubů z blízkého i vzdálenějšího okolí.

Paní Musilová je i přes svůj věk plná síly a energie. Založila Společenský klub panenka (dříve Kiwanis Club Hranice) a je stále jeho členkou. Podílí se na projektech klubu Panenka do nemocnic a Adopce na dálku. Zaslouženě dostala Anna Musilová za svoji dlouholetou činnost v roce 2005 Cenu města Hranic.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář