Policie prosí o informace k dopravní nehodě!

Policie prosí o informace k dopravní nehodě! image not found

Dne 20. 9. 2022 v 11:25 hodin se na ulici Družstevní v Hranicích stala dopravní nehoda, při níž došlo ke sražení dvou mladistvých dívek.

Doposud neustanovený řidič jel po uvedené ulici ve směru na ulici Tř. 1. máje a nedal při jízdě přednost dívkám, které přecházely přes přechod pro chodce ve směru od centra města. Došlo ke střetu chodkyň s přední částí vozidla a jejich pádu na vozovku. Řidič zastavil, pomohl jim vstát a poté vozidlo zastavil o kousek dál. Dívek se opakovaně zeptal, zdali nejsou zraněné a ty mu odpověděly, že ne. Nabídl jim, že je alespoň odveze domů, to ale obě odmítly s tím, že s cizím mužem nikam nepojedou. Poté se tedy rozešli a nepředali si na sebe žádný kontakt. Po příchodu domů si obě začaly stěžovat na bolesti nohou a rodiče je převezli na vyšetření do nemocnice, kde byly jednorázově ošetřeny s lehkými zraněními.

Z doposud zjištěného šetření a svědeckých výpovědí se zjistilo, že v dané době tudy projíždělo vozidlo Chevrolet Aveo stříbrné barvy.

Vzhledem k okolnostem nehody žádáme svědky, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče a dohledání vozidla značky Chevrolet Aveo a žádáme i samotného řidiče vozidla, který měl účast na uvedené dopravní nehodě, aby nás kontaktovali na bezplatné lince 158 nebo na telefonu 974 778 251.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář