Policie prosí veřejnost o pomoc!

Policie prosí veřejnost o pomoc! image not found

Dne 13. 9. 2022 v dopoledních hodinách přišel do prodejny drogerie na ulici Lipnická v Přerově neznámý muž, který odcizil značkový parfém v hodnotě 999 Kč a provozovnu bez zaplacení zboží opustil.

Personál si jeho počínání všiml a jeden ze zaměstnanců se za ním rozběhl. Dostihl ho za mostkem přes potok Strhanec a dožadoval se vydání odcizeného zboží. Pachatel, ale nečekaně vytáhl z kapsy zavírací nůž a ze vzdálenosti cca 5 metrů ho namířil proti prodavači a nevybíravým způsobem a za použití vulgarit ho vyzval, aby se raději vzdálil. S ohledem na situaci a obavu o své zdraví nechal pronásledovatel pachatele odejít a neprodleně kontaktoval policii. Případ šetříme pro trestný čin krádež.

Policie se obrací s žádostí o informace k této osobě na veřejnost, která by mohla s odhalením identity pomoci a tím případ objasnit. Veškeré poznatky lze sdělit na bezplatnou linku 158 nebo je možné kontaktovat přímo zpracovatele na tel. 974 778 791 v pracovní době od 7:00 – 15:00 hodin, případně ponechat informace na stálé službě tel. 974 778 701.

(PČR)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář