Pomozte ztotožnit utonulého muže z Hranické propasti!

Pomozte ztotožnit utonulého muže z Hranické propasti! image not found

Minulý týden ve středu 3. srpna 2022 bylo na vodní hladině Hranické propasti nalezeno tělo muže neznámé totožnosti.

Po ohledání nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla podíl další osoba. Bohužel se ale zatím nepodařilo odhalit jeho totožnost. Proto se policie obrací s žádostí o pomoc na širokou veřejnost, která by v tomto směru mohla pomoci.

Věk muže by mohl být mezi 25 - 40 lety, měl štíhlou, atletickou postavu, byl vysoký 194 cm a vážil 67 kg. Vlasy měl světle hnědé, krátké, možná i vlnité s délkou do 5 cm. Hlava je oválná se světlým obočím, tenkýma k hlavě přilehlýma ušima. Měl tzv. bradku a knírek do délky 0, 8 cm. Dalším identifikačním znakem je jizva v levém podbřišku. Barvu očí se nepodařilo zjistit.

Jakékoliv informace k totožnosti neznámého muže, případně poznatky k místu, kde se pohyboval nebo pobýval v posledních týdnech volejte kdykoliv na bezplatnou linku 158. S informacemi je možné kontaktovat policisty i na lince 974 778 337 nebo 601 365 551. 

Také se policii doposud nepodařilo ustanovit osobu či osoby, které v dané lokalitě Hranické propasti provádí úklid odpadkových igelitových pytlů. Proto se policie obrací i na ně, nebo na svědky, kteří mají informace o úklidu těchto prostor, aby se ozvali na výše uvedených tel. číslech.

(PČR)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář