Dvojité zakázané požití alkoholu...

Dvojité zakázané požití alkoholu... image not found

Městská policie v Přerově řešila netradiční rodinný případ.

Na autobusovém nádraží narazili policisté na dívku v čepici Pikachu, která spala na lavičce. Když ji probudili zjitili, že nezletilá dívka je opilá. "Dívka začala mumlat cosi o pár pivech. Přístroj, do něhož dýchla, následně převedl pojem pár piv do hodnoty 1,5 promile," řekl mluvčí přerovských strážníků Miroslav Komínek.

Strážníci podnapilé děti a mládež obvykle předávají rodičům, dívka však bydlela ve vesnici kus od Přerova. Strážníkům se podařilo s otcem děvčete spojit pouze prostřednictvím messengeru, telefonicky byl totiž nedostupný. Muž přislíbil, že si dceru osobně vyzvedne na služebně, kam se co nejrychleji dostaví. Jak řekl, tak se i stalo. O pár desítek minut později zahlédla hlídka vůz, který projel jednosměrkou a zastavil na chodníku před strážnicí. Strážníci řidiče upozornili na nevhodný způsob parkování, bylo však hned jasné, že něco není v pořádku...

"Po dechové zkoušce vyšlo najevo, že podezření  strážníků bylo oprávněné. Tatínek dívky nadýchal taktéž 1,5 promile. Večer tak skončil jinak, než si oba plánovali. Mladá dáma putovala do nemocnice k vystřízlivění, jelikož již nebyl, kdo by ji vyzvedl a její otec pokračoval na policejní stanici. " uzavřel neobvyklou kauzu mluvčí Komínek.

(PČR)
 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář