Medailová smršť Hranických Železářů na Velké ceně HLUK

Medailová smršť Hranických Železářů na Velké ceně HLUK image not found

V sobotu 4.6. se tým mladých Železářů vydal na velkou cenu města Hluk. Na závěr sezóny hraničtí judisti předvedli úchvatný sportovní výkon, ale i týmového ducha a za odměnu si tak odváží spoustu cenných kovů.

Největším hrdinou dne byl Lukáš Orság, který i přes obtíže se zlomeným malíčkem na noze pokračoval v turnaji a vybojoval si krásné druhé místo. Přemohl ho pouze týmový kolega Tadeáš Ondroušek, který odváží domů zlato. Dalšími vítězi svých hmotnostních kategorií se stali Bruno Netočný, Jáchym Kaláb, Vašík Dornica a Dominik Vaculík.

Jen malé zaváhání k zlaté medaili chybělo stříbrnému Adamovi Plevákovi a Vojtovi Dornicovi, kteří přestože shodně dominovali ve finálovém utkání, nakonec soupeři se štěstím zápasy otočili. Stříbrnou medaili si dále odváží Šimon Šustal, Vít Šoman a Karolína Pavlíčková. S bronzovou medailí a notnou dávkou zkušeností do další sezóny odjel ze závodů Maxmilián Misař.

„Nejvíce bychom chtěli vyzdvihnout výkon a první místo Dominika Vaculíka, pro kterého to byla první zlatá medaile v jeho sportovní kariéře a jsme moc rádi, že jsme u toho mohli být,“ pochválili svého svěřence trenéři Marie Holčáková a David Šatánek.

 

(Autorka: M. Holčáková)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář