Máte problém ve vztahu? Zkuste ho zachránit!

Máte problém ve vztahu? Zkuste ho zachránit! image not found

V dnešní době už manželství není "in". Buď se mladí lidé vůbec neberou nebo po první větší krizi manželství opouští... I proto je v naší společnosti tak velká rozvodovost a nevěru najdete v každém druhém vztahu. Mnoho dětí tak vyrůstá v neúplných rodinách.

Ve společnosti se šíří názor, že manželství je jen „papír“nebo myšlenka, že lepší je být „singl“, atd. Souhlasíte s tím? Nebo vnímáte, že je to špatně a chcete vytvořit inspirativní manželství?

"Věnoval jsem obrovské množství času studiu, absolvováním kurzů a seminářů, které mi zachránilo rozpadající vztah, a dokonce vyústilo až v inspirativní manželství. Natolik inspirativní, že způsobilo velké dotazování mého okolí – „Jak to děláte, že máte po tolika letech tak krásný vztah?“ A tak vznikla myšlenka, že si nenechám své zkušenosti a vědomosti jen pro sebe a naše blízké. Myšlenka o pomoci, co nejvíce párům ke šťastnému vztahu,"  říká Petr Gono

Vytvořili jsme pro lidi cestu, jak mít hezké manželství. Prvním a zásadním krokem je absolvování semináře Partnerský život. Seminář, který obsahuje základní principy toho, jak vytvořit šťastný a fungující vztah. Návod, co přesně máte dělat, abyste byli oba šťastní. Jak řešit nejčastější problémy ve vztahu (hádky, žárlivost, neshody, nevěru apod.). Jak předcházet těmto a dalším problémům a dosáhnout tak štěstí a inspirativního vztahu.

Pokud máte i vy problém ve vztahu nebo jej chcete jen utužit,podívejte se na stránky https://www.partnerskyzivot.cz/

Pokud vás zaujmou výsledky, které tento seminář má, můžete se i vy účastnit přednášky, která se bude konat již tuto neděli 1. 5. 2022 v Hranicích!

Komentáře (6)

  • Zuzka

    Thursday, April 28, 2022

    Jee, Peťa Gono na Moravě. To je super!

  • Zixin

    Saturday, July 16, 2022

    Thank you Queen Zazi for the love and help you show me and my family. My name is Zixin Feng.This Testimony is one of the Promises i made to you and i hope you get to see it. I love my wife with everything i have. I gave her everything i could give and showed her how much i truly care about her. she was also very good to me and our kids. in fact i will describe our marriage as a perfect marriage but everything changed in October 2021. she became uncaring to me and our son. i asked her severally what was wrong but she said nothing. Cut the long story short, she finally left me and our son January 2022. i almost went crazy, our son lost himself. This was a very terrible times for me. fast forward, I opened up to a colleague in my office about my problem and he told me about Queen Zazi, that she has helped his friend and save his marriage in the past. i really do not believe in spiritual stuffs but i decided to give her a trial. Queen Zazi told me the cause of the problem and was able to get a solution within 4 days. Guys my wife is back home with me and our family is reunited. Few days later, The lady who caused the problem came to us to confess her evil deeds and plead for forgiveness. My family is forever grateful to you Mother Zazi. Here is her email: queenzazi1000@gmail.com and whatsApp: +447405594942 Please help share this till it gets to Queen Zazi and you might also be helping a friend out there.

  • Federica

    Sunday, December 11, 2022

    Moje svědectví Byla jsem opravdu smutná a zraněná, když se můj 13letý manžel rozhodl mě opustit kvůli dívce mnohem mladší než já. Můj manžel je bohatý a má dobrou práci, takže na něj upoutaly pohledy mnoha dam. Je to milující a starostlivý muž, ale tato konkrétní mladá dáma ho chytila zvláštním způsobem, který jsem nedokázal vysvětlit. V určitém okamžiku jsem uvažovala, že jí vezmu život, protože můj manžel ji opravdu miloval, ale přítel mě od toho činu odrazoval. Musel jsem hledat duchovní pomoc na internetu a pak jsem viděl královnu Zazi, která mnoho lidí vydávalo různá svědectví o jeho dobrých skutcích a obnovení manželství. Vzal jsem její e-mail queenzazi1000@gmail.com z jednoho svědectví a kontaktoval jsem ji. Řekl jsem jí o svých problémech a ona mi dala pokyny, jak se řídit. do 7 dnů Můj manžel přerušil všechny komunikační prostředky s tou zlou paní a prosil mě o odpuštění. Děkuji královně Zazi, doufám, že uvidíte toto svědectví, protože jsem slíbil, že se o svědectví podělím, pokud mi pomůžete. můžete ji také kontaktovat na WhatsApp: +2349125496538

  • Sandra

    Tuesday, July 11, 2023

    Kouzla, jak dostat svého ex rychle zpět! Spiritual Sea pomohlo tisícům žen/Mužů získat zpět jejich bývalého milence. Můj přítel Kelvin mě opustil a já sotva mohla mluvit bez pláče. Cítil jsem se zaslepený a nevěděl jsem, co mám dělat, a byl jsem zničený. Nejbolestivější je, že jsem pro něj byla těhotná. Chtěl jsem ho zpátky. Dělala jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedla zpět, ale vše bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho o všechno, slibovala jsem, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své sestře a ona mi navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzelníka, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět, nezbývalo mi nic jiného, ​​než to vyzkoušet. Poslal jsem zprávu kouzelníkovi jménem Spiritual Sea a on mě ujistil, že není žádný problém a že vše bude v pořádku, a řekl mi, co je potřeba udělat, a já jsem zajistil potřebné věci. Seslal kouzlo a překvapivě po 28 hodinách mi můj přítel zavolal. Bylo to tak překvapivé, přijal jsem hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo. Chtěl, abychom se k sobě vrátili. Také řekl, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. díky lordu moři. pokud jsi tady a tvůj Milenec tě odmítá, nebo se tvůj přítel přestěhoval k jiné dívce, už neplač, požádej o pomoc Spiritual Sea... Tady je jeho kontakt. WhatsApp: +2347039253998. Nebo e-mailem: solutiontempleA1@gmail.com

  • Sullivan Meret

    Saturday, January 6, 2024

    Bylo to božské setkání s odumodugreat velkým! Je mi ctí představit vám mého duchovního otce, který se svou duchovní pomocí dotkl a změnil tolik životů. V případě jakýchkoli problémů kontaktujte odumodugreattemple@gmail.com a nezapomeňte, že neexistuje problém bez řešení. Věci, za které mohu počítat, že to dělá 1. Přiveďte zpět Lásku, to je váš manžel nebo manželka nebo váš snoubenec, který vás opustil, můžete být přivedeni zpět. 2.Obnova manželství. 3.nemoc takového. 4. Pracovní povýšení. 5. Chcete vyhrát v loterii a mnoho dalších stále počítá! Je velmi dobrý a společenský. Kontaktujte ho nyní a budete mít svědectví a váš příběh se změní. Whatsapp číslo: +2349056504566 nebo e-mail: odumodugreattemple@gmail.com

  • Jessica

    Sunday, March 3, 2024

    Vím, že to má být tajemství, ale jsem tak nadšená a už si to nemůžu nechat pro sebe, děkuji Dr.danladispell za obnovení mého vztahu a pouta s mým přítelem, děkuji za komentář. viděl, že mě to přimělo kliknout na váš e-mail, teď žiji šťastně se svým přítelem.. Vše díky Dr. danladispellovi za duchovní očistu a spojení našich srdcí dohromady.. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailové adresy: drdanladispell@gmail.com pokud chcete, aby vám pomohl, nebo přes WhatsApp: +234912 341 5078 je vždy k dispozici, aby pomohl situaci..

Přidat komentář