Anketa o nejlepšího sportovce roku letos bude!

Anketa o nejlepšího sportovce roku letos bude! image not found

Letos se opět bude konat anketa o nejlepší hranické sportovce za rok 2021. 

Nominace na nejlepšího sportovce mohou sportovní oddíly a kluby posílat do 25. února. Nominovaný sportovec musí být členem sportovního oddílu nebo klubu, který působí na území města Hranic a reprezentuje tento oddíl nebo klub ve sportovních soutěžích.

Ocenění: olympijské sporty - jednotlivci

                                            - družstva

                                            - hendikepovaní sportovci

Jednotlivci a družstva se ještě člení podle věku na kategorie do 15 let, od 16 do 19 let, 20 let a starší a kategorie masters.

               neolympijské sporty - jednotlivci i družstva (bez věkového členění)

 Oddíly mohou podávat v každé kategorii vždy nejvýše dvě nominace.

Nominaci lze také podat do kategorie "odchovanci", tedy na sportovce, kteří byli členy hranických oddílů a nyní dosahují vynikajících výsledků v mimohranických sportovních oddílech (na úrovni mistrovství republiky či reprezentace ČR).

Na ocenění lze navrhnout i sportovní seniory, trenéry a funkcionáře, kteří se svou dlouholetou prací výrazně zasloužili o rozvoj tělovýchovy v Hranicích. Tento návrh se podává volnou formou (včetně souhlasu nominovaného sportovce se zpracováním osobních údajů).

Součástí nominace je dodání minimálně pěti fotografií  nominovaného sportovce, či oddílu s popisem, případně videozáznam. Na nominace, které nebudou podané na formuláři nebo budou doručené po termínu uzávěrky, nebude brán zřetel.

(mesto-hranice.cz)

 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář