Drogami se to tu jen hemží...

Drogami se to tu jen hemží... image not found

Minulý týden zadrželi policisté dvě osoby, muže (44) a ženu (21), kteří byli podezřelí z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Podezřelí nereagovali na výzvu k otevření bytu, policisté proto museli použít beranidlo. Po vyražení dveří oběma podezřelým přiložili pouta a odvedli si jen místní oddělení. Ženu ještě ten den propustili, muž z toho včak jen tak lehce nevyklouzne.  Na základě příkazu soudce byla provedena domovní prohlídka a prohlídka garáže. Zadržený s policisty spolupracoval a přímo je navedl, kde mají návykové látky hledat. Přesně na místech, které muž uvedl, policisté našli něco málo přes 100 g marihuany a malé množství pervitinu.

Muž návykové látky distribuoval mezi uživatele především na Hranicku od ledna roku 2020 do svého zadržení. Za pervitin si nechal zaplatit, anebo ho poskytoval zadarmo a to většinou v případech společného užívání. Trestní rejstřík obviněného není bez poskvrny, ale naopak je na něm osm záznamů mimo jiné i za trestnou činnost související s drogami. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody 1 až 5 let.

(PČR)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář