V oceněné budově má kantýnu michelinský šéfkuchař.
Moderní administrativní budova, která vyrostla na rohu ulice Wittgensteinova a třídy Kosmonautů v Olomouci, postupně ožívá. V přízemí otevírá své bistro michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Moderní novostavba, která vznikla podle projektu architekta Václava Hlaváčka ze Studia Acht, získala prestižní ocenění.
Dominantou budovy Envelopa Office Center je jedno z největších atrií na Moravě, kde nabízí své gastronomické služby Bistro Paulus michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse.
Vznikl koncept novodobé kantýny, kde Paulus kombinuje klasickou českou kuchyni s nápady, které načerpal po celém světě – od Rakouska, Itálie, Francie, zkušeností na zaoceánských lodích až po jižní a východní Asii.
Kantýna 21. století nabízí sladké i slané snídaně od 7:30 hodin, oběd s výběrem dvou polévek, několika jídel a nabídkou salátů a dezertů od 11:00 do 14:30 hodin. Až do 16:30 hodin zákazníci ocení také snacky, sendviče, dezerty, zákusky či kvalitní kávu. Večery a víkendy pak patří zážitkovým kurzům vaření či soukromým akcím.
Projekt Envelopa Office Center získal v úterý prestižní cenu Best Of Realty (Nejlepší z realit) – z pražského Fóra Karlín si odnesl druhé místo v kategorii Nová administrativní centra.
Novostavba vznikla podle projektu architekta Václava Hlaváčka ze Studia Acht, Technologicky pokročilá stavba je podle investora řízena BMS systémem, vytápěna a chlazena indukčními trámy. Fasáda zahrnuje otevíratelné části.
„Naším cílem bylo přinést do Olomouce kancelářské prostory nejvyššího standardu. Stejně jako u ostatních projektů jsme kladli velký důraz na kvalitu architektonického návrhu a vysoký standard provedení,“ uvedl Richard Morávek, majitel skupiny Redstone.
Budova Envelopa Office Center byla dokončena letos v září.
Komentáře (0)
K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!
Přidat komentář