Můžete pomoci při pátrání po kolech?

Můžete pomoci při pátrání po kolech? image not found

V pátek 6. srpna bylo Policii oznámeno vloupání do rodinného domu v obci na Olomoucku. Dosud neznámý pachatel si v noci na pátek nezjištěným způsobem otevřel sekční garážová vrata, kterými vlezl do garáže domu. Odtud odcizil horské a elektrické jízdní kolo zn. Specialized. Způsobenou škodu přibližně 190 000 korun.

Pachateli nyní dle trestního zákoníku pro spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.

 

  •  elektrické dámské horské jízdní kolo zn. Specialized Turbo Levo, černé barvy, velikost rámu M, rok výroby 2020, s nabíječkou, celoodpružené, výbava Specialized a Shimano, kola 29 palců, převod 1x11

  • pánské horské jízdní kolo zn. Specialized S-WORKS Stumpjumper Carbon 29 XTR, červené barvy, velikost rámu XL, rok výroky 2015, kola 29 palců, převod 2x9

 

 

Pokud by někdo disponoval informacemi souvisejícími s odcizenými koly či krádeží samotnou, ať prosím neprodleně kontaktuje policisty na kterékoliv policejní služebně, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář