Pomoc při pátrání

Pomoc při pátrání image not found

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po neznámém muži. Je podezřelý v případu krádeže pánské tašky, která obsahovala mobilní telefon, peněženku s doklady, hotovostí a platební kartou. K odcizení došlo v sobotu 3. července 2021 okolo 2. hodiny ranní.

 

Krátce po krádeži se neznámý snažil dvakrát vybrat hotovost z bankomatu, což se mu nezdařilo. Policistům se podařilo zajistit fotografie neznámého muže, který se měl o dané výběry pokoušet.

 

Způsobená škoda byla vyčíslena na téměř 15 000 korun. Pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí podle trestního zákoníku mimo jiné až dva roky za mřížemi za spáchání přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 

 

Pokud by někdo z občanů muže na přiložených fotografiích poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, telefonicky na čísle 974 766 651, či emailem na adrese ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.


Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář