Oslavy 150. výročí založení gymnázia

Oslavy 150. výročí založení gymnázia image not found

V tomto roce oslaví gymnázium v Hranicích 150. let od svého založení. Od začátku školního roku probíhá příprava na tuto významnou akci školy. Byl vytvořen almanach, kalendář na rok 2022 a reklamní předměty.

V červnu 2021 byla instalována výstava výtvarných prací a děl studentů a absolventů gymnázia ve dvoraně Hranického zámku. Bohužel kvůli coronavirovým opatřením nemohla být výstava slavnostně zahájena. Výstavu si můžete ještě prohlédnout v online podobě zde na webových stránkách školy.

Hlavní oslavy tohoto krásného kulatého výročí jsou naplánovány na první říjnový víkend. V pátek 1. 10. 2021 proběhne Den otevřených dveří na naší škole, doprovázený volejbalovým turnajem absolventů, spojený s malým posezením a vzpomínáním. V sobotu 2. 10. 2021 dopoledne bude Den otevřených dveří pokračovat.

Odpoledne se pak oslavy přesunou do divadla Na Staré střelnici u Vlasáků. Zde by měly proběhnout dva koncerty, na kterých budeme moci zhlédnout vystoupení bývalých absolventů zpěváků, muzikantů, sportovců, vědců a také studentů gymnázia se scénkami, tanečními a hudebními čísly.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář