Patrání po nejstrašidelnějších místech pokračuje

Patrání po nejstrašidelnějších místech pokračuje image not found

Nový film s názvem Do svítání má na svém kontě olomoucká produkční společnosti George Vision. Ta se vydala po pěti nejstrašidelnějších místech České republiky a vypráví o děsivých místech nahánějících strach a hrůzu. Snímek bude oficiálně uveden jakmile dojde k otevření kin, na kdy je v Olomouci plánována premiéra.

Atmosféricky tajemný road-trip dokument, kterého se přímo zúčastnil i pětičlenný tým George Vision, se rozhodl na vlastní kůži prožít několik temných nocí na známém Velhartickém hřbitově, na vyhlášeném a děsivém statku Pohádka na Šumavě, v lese Bor u Českých Budějovic, na hradu Trosky a rovněž v lese Pánova Březina u Prahy.

„Všechna ta místa jsou opředená různými pověstmi, ale i děsivými zážitky, kde se udála celá řada událostí. Někde se pravidelně zjevují tajemné postavy, jinde lze slyšet podivné hlasy či šepot, na dalších místech se údajně vyskytují takové energie, které dovedou posednout lidi… Chtěli jsme tak sami zjistit a zdokumentovat, zda na těchto místech uvidíme, uslyšíme či se setkáme s něčím nadpřirozeným,“ nechal se slyšet režisér filmu Jiří Slečka.

Filmem provází spisovatel a publicista Otomar Dvořák, jenž již v minulosti spolupracoval na několika rozhlasových a televizních pořadech Stanislava Motla. Ten je mimo jiné známý svou reportáží v pořadu Na vlastní oči o jihlavském podzemí, v současné době moderuje pořad Magazín záhad a Tajemná místa na stanicích CS Film. Film okoření i vyprávění pověstí o strašidelných místech v podání Marka Zahradníčka.

Nejedná se o historicky první počin na tohle téma. Již v roce 2015 společnost George vision natočila film Po setmění pojednávající o tom, co se po příchodu tmy děje na několika tajemných místech naší země. Nový film Do svítání je tedy jeho volným pokračováním. Její tvůrci navíc roce 2018 natočili i romantickou komedii Prostě obyčejné Vánoce, kde se hlavní role zhostili herci z Moravského divadla Olomouc a Divadla Tramtarie.

Veškeré informace a zajímavosti o tomto díle se mohou diváci dozvědět na speciální facebookové stránce věnované právě tomuto filmu www.facebook.com/DoSvitani.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář