Útočil ve vlaku mezi železničními stanicemi Teplice nad Bečvou a Černotín

Útočil ve vlaku mezi železničními stanicemi Teplice nad Bečvou a Černotín image not found

Včera 30. listopadu 2020 po patnácté hodině došlo k napadení muže ve spěšném vlaku mezi železničními stanicemi Teplice nad Bečvou a Černotín.

V té době neznámý muž měl plivat na cestující ve vagoně. Pětačtyřicetiletý cestující upozornil muže na nevhodné chování a mezi muži došlo k hádce, která přerostla ve fyzické napadení. Plivající muž napadl spolucestujícího nožem a pokračování v útoku zabránil až přivolaný strojvůdce. Útočník poté z vlaku utekl. Zraněný muž byl s bodnými zraněními převezen do nemocnice.

Policisté okamžitě začali po nebezpečném pachateli pátrat. Kriminalisté územního odboru Přerov podrobně analyzovali získané informace a zajištěné stopy.

Na jejich základě se jim podařilo zjistit totožnost pachatele, a to třicetiletého muže z Hranic. Kriminalisté útočníka do pár hodin vypátrali a v úterý 1. prosince ráno jej zadrželi ve Valašském Meziříčí.

Na základě zjištěných informací a zajištěných stop si případ převzali krajští kriminalisté. Muž je v tuto chvíli zadržen a kriminalisté s ním provádí procesní úkony. Předpokládáme, že zadržený bude v nejbližších hodinách obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

por. Mgr. Libor Hejtman
1. prosince 2020

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář