13. listopadu je Světový den laskavosti

13. listopadu je Světový den laskavosti image not found

Věděli jste, že 13. listopadu je Světový den laskavosti? Což takhle někomu darovat úsměv nebo udělat dobrý skutek pro své okolí?

 

Je vědecky podloženo, že laskavost prodlužuje život. Činí nás šťastnějšími a vytváří kvalitnější mezilidské vztahy. Je dobrá pro naše zdraví a hlavně, je nakažlivá. Pokud budeme laskaví, náš pozitivní vliv bude působit na naše okolí. 

 

 

#jsemlaskavec

Zapojte se i letos do oslav Světového dne laskavosti 13. listopadu a zjistěte, jaké to je, když druhým uděláte radost dobrým skutkem. 

Přihlaste se také do letošní soutěže o nejlaskavější výzdobu a Staňte se hvězdou Světového dne laskavosti!

V roce 2019 se do happeningu zapojilo 17 381 dětí z 267 měst z celého Česka.

 

Více informací a registrace ZDE.

 

 

Letošní ročník nabízí dobré skutky, které lze vykonat z pohodlí domova - namalování obrázků nebo psaní pohledů do vybraného Domova pro seniory, vytřídění oblečení pro lidi v nouzi, příprava balíčku pomoci pro zvířata v útulcích (deky, plyšáci, misky, pamlsky...), úklid pokojíčku, skříně, laskavý skutek dle vlastního nápadu. Nebo stačí vymyslet nějakou kreativní výzdobu s laskavou tématikou. „Jedna paní učitelka plánuje udělat s dětmi výtvarné poděkování lékařům, sestřičkám v nemocnicích a to samozřejmě skrz online svět. I to je možnost - využití virtuálního prostoru v této nelehké době,” říká Dominika Trčková.

KDY: pátek 13. listopadu 2020
KDE: celá Česká republika
Ambasadory akce jsou Tomáš a Tamara Klusovi. 

 

Dnes se koná i  LASkon 2020: Online konference laskavosti. 



Více k akci na laskon.cz a Facebooku akce.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář