PUTOVÁNÍ SVĚTLUŠEK NA HRAD STARÝ JIČÍN

PUTOVÁNÍ SVĚTLUŠEK NA HRAD STARÝ JIČÍN image not found

Letos v sobotu 19. září se již pošesté za sebou hrad připojuje k charitativnímu projektu SVĚTLUŠKA, který pomáhá nevidomým dětem. Letos bude však program pro zúčastněné děti jiný než bylo zvykem.


Jaký? Nepůjdeme už společně v lampionovém průvodu, ale putování na hrad pro Vaše děti začne kousek nad kostelem, kde děti dostanou zdarma od rytíře hrací kartičku a rozsvícený lampion.

S tímto se vydáte dále cestou ku hradu, kde na vaše děti budou na 4. stanovištích čekat pohádkové bytosti a budou mít pro děti připraven úkol. Po splnění úkolu dostanete do hrací kartičky veselé razítko a takto doputujete až na hradní nádvoří.  Tam bude kouzelný stoleček, kde děti s hrací kartičkou od ježibaby dostanou  odměnu a u tohoto stolečku si můžete od Nadace českého rozhlasu SVĚLUŠKA zakoupit upomínkový pčedmět. Tímto přispějete na nevidomé děti.

Putovat od kostela směrem ku hradu můžete už od 18:00 hodin. Poslední lampion dáme nad kostelem dětem v 19:30.

Na hradním nádvoří bude hořet oheň v připraveném koši, takže kdo si přinese buřta, může si na této akci buřtíka v čase od 18:00 do 20:00 opéct. Opékací tyčky, papírové tácky, kečup a hořčici budeme mít pro vás připravené. Přineste si jen buřta a chleba.


A na konec celého večera si děti od 20:15 do 20:45 společně zaskotačí s klaunem PEPINO PRCEK.


Poté bude program ukončen a rozejdeme se domů s dobrým pocitem, že jsme společně
POMOHLI NEVIDOMÝM DĚTEM.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář