Žádost o spolupráci při objasnění dopravní nehody (poničení svodidel)

Žádost o spolupráci při objasnění dopravní nehody (poničení svodidel) image not found

Policisté Dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, a zjištění vozidla a jeho řidiče.

 
Nehoda se stala v rozmezí od 3. 8. 2020 do 3. 9. 2020 na 281,5 km dálnice D35, ve směru jízdy z Ostravy na Olomouc, na sjezdové větvi u Přáslavic.

Z dosavadního šetření vyplývá, že v uvedeném rozmezí neznámé vozidlo, řízené dosud
nezjištěným řidičem, mělo z dosud přesně nezjištěného důvodu, na 281,5 km dálnice D35, ve směru jízdy od Ostravy na Olomouc, na sjezdové větvi u Přáslavic, narazit do tlumiče nárazu na ocelových svodidlech a z místa odjet. Škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 50 000 korun.

V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří v danou dobu úsekem projížděli, mohli tuto nehodu vidět, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a průběhu, a zjištění vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dálničního oddělení Kocourovec a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Kocourovec 19, 783 56 Přáslavice, telefon 974 762 751, email: krpm.osdp.dok.podatelna@pcr.cz , případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.
 
Za spolupráci děkujeme.
por. Mgr. Irena Urbánková

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář