Matka, která zabila svou dcerku (3), byla pod vlivem pervitinu

Matka, která zabila svou dcerku (3), byla pod vlivem pervitinu image not found

Tento týden stanula před olomouckým krajským soudem žena (23), která pod vlivem pervitinu zavraždila dcerku (3). Případ se stal skoro před rokem, 14. srpna v Přerově.

Souzená žena odmítla u soudu vypovídat. Svému dítěti podle obžaloby zasadila desítky ran pěstí, poté dívenku rdousila rukama a škrtila kabelem a nakonec ji 16x bodla nůžkami do obličeje a ramen. Dítě utrpělo masivní zranění, otok mozku a nakonec vykrvácelo z rány v srdci. To byla příčina smrti. Tělo děvátka policisté nalezli v pračce. Před tímto hrůzným činem žena užila pervitin.

Žena žila z dávek a alimentů. Pervitin si prý vzala společně se svým známým, který ji v noci před tragédií navštívil. Druhou dávku, kterou dostala od něj, si vzala již sama. „Cítila jsem divné stavy, které jsem nikdy neměla, měla jsem zmatek v hlavě a do toho se malá vzbudila. Byla jsem mimo, měla jsem strach, že v bytě něco je, chtěla jsem s ní utéct pryč,“ popsala obžalovaná.

Vypověděla, že neměla ponětí, kde se nachází, a měla pocit, že na ni sahá chlupatá ruka satana. „Pak jsem se probudila v léčebně a ptala jsem se po dceři,“ uvedla. U soudu vyplynulo, že žena pravidelně užívala pervitin od 16 do 19 let. Přestala v době, kdy otěhotněla, a drogy začala brát znovu po rozchodu s přítelem. Podle znalců nebyla v osudný den pod vlivem alkoholu, kromě pervitinu u ní zjistili i požití léků.

Podle znalkyně Olgy Císařové mělo dítě na těle enormně četná poranění, některé bodné rány byly tak hluboké, že prošly skrz tělíčko. „Upřímně řečeno jsem přemýšlela, zda jsem se s podobným případem úmrtí dítěte setkala. Pokud došlo k masivnímu násilí na tělíčko malého dítěte, ve většině případů šlo o jeden, maximálně dva mechanismy útoků. V tomto případě šlo o čtyři mechanismy, s tím jsem se skutečně za 45 let praxe ještě nesetkala,“ uvedla.

Ženě hrozí 15 až 20 let nebo výjimečný trest. 

(pčr)

 

Komentáře (2)

  • Lydia

    Wednesday, March 15, 2023

    JAK JSEM ZÍSKAL SVÉHO BÝVALÉHO MANŽELA ZPĚT POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO KOUZLA OD DR Sunny Jmenuji se Lydia Gomez, nikdy jsem si nemyslela, že se budu znovu usmívat, Můj manžel mě opustil se dvěma dětmi na jeden rok, Veškerá snaha přivést ho zpět selhala Myslel jsem si , že ho už neuvidím , dokud jsem nepotkal dámu jménem Maria , která mi řekla o kouzelníkovi jménem Dr. Sunny . Dala mi jeho e - mailovou adresu a číslo mobilního telefonu , kontaktoval jsem ho a on mě ujistil , že během Za 48 hodin se mi můj manžel vrátí, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění a říkal, že to je ďábelská práce, takže jsem dodnes překvapená tím zázrakem, nemohla jsem otěhotnět, ale jakmile kouzlo bylo sesláno, otěhotněla jsem a porodila své třetí dítě, pokud od něj potřebujete pomoc, můžete ho kontaktovat prostřednictvím: e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com nebo WhatsApp nebo mu zavolejte nyní: +2348082943805. Dr.Sunny také léčí: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. RAKOVINA 4. ALS (Lou Gehrigova nemoc) 5. Hepatitida B? 6. Vyhrajte v loterii 7. Pokud chcete otěhotnět

  • Kate Gintares

    Monday, March 20, 2023

    Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, obrátil se proti mně přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, ale bez výsledků. Přítel mi poslal kontakt na doktora Ilekhojieho a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v únoru a díky vší jeho skvělé práci jsme já a můj manžel zase spolu. Jsem tak šťastný a poctěn, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuji! doktore Ilekhojie. Potřebujete pomoc, WhatsApp Dr Ilekhojie na +2348147400259 nebo e-mail gethelp05@gmail.com

Přidat komentář