Muž, který obchodoval s drogami, byl dopaden!

Muž, který obchodoval s drogami, byl dopaden! image not found

Minulý týden byl v obci na Přerovsku zadržen muž (35), který měl být na základě příkazu brněnského městského soudu dodán do výkonu trestu odnětí svobody, protože se vědomě vyhýbal nástupu do vězení.

Muž byl také podezřelý z protiprávního jednání, které souviselo s drogami. Spolu s ním byli zadrženi další dva muži, kteří byli na místě s podezřelým a byli uživateli a odběrateli návykových látek.

Při prováděné domovní prohlídce podezřelý s policisty spolupracoval a dobrovolně vydal necelých 3,7 kg marihuany, 7 g hašiše, 0,1 g pervitinu, 66 ks rostlin konopí v různých fázích květenství, kelímky s mastmi z konopného výtažku o hmotnosti necelých 1, 3 kg, hnojiva a další věci související s výrobou a distribucí omamných a psychotropních látek.
Šetřením se zjistilo, že minimálně od roku 2018 na zahradě domu opakovaně pěstoval a staral se o rostliny konopí setého, aby z nich měl později užitek nejen pro sebe, ale i pro další odběratele.
Marihuanu rozšiřoval mezi uživatele na Přerovsku a Olomoucku a k tomu obchodoval i s pervitinem, který podle potřeby některým daroval za poskytnutí různých služeb.

Ještě ten samý den, kdy byl omezen na svobodě, ho policisté eskortovali do výkonu trestu odnětí svobody při Vazební věznici v Olomouci. Ve vězení si bude odpykávat svůj trest za předchozí trestnou činnost, která ale nesouvisela s distribucí drog.

(pčr)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář