Agresivní opilec vyhrožoval všem okolo zabitím!

Agresivní opilec vyhrožoval všem okolo zabitím! image not found

V neděli večer vstoupil opilý muž bez dovolení do domu v jedné z obcí, která patří do správy obvodního oddělení v Lipníku nad Bečvou.

Když muž ve středních letech, který pochází ze stejné obce, do domu vstoupil, natrefil v zádveří na stejně starého poškozeného, kterého chytil pod krk. Ten se mu ale vysmekl a spolu s matkou a synem chtěl útočníka vytlačit z domu. Podezřelý se ale nevzával a snažil se dostat dovnitř. Na svého soupeře dokonce poslal psa, který majitele domu kousl do nohy.  Dveře domu se majiteli nakonec podařilo zavřít, ale agresor rozbil rukou skleněnou výplň dveří. Ruku si poranil a možná i proto místo opustil. U dalších dvou domů ale vulgárně nadával a vyhrožoval, že všechny zabije a postřílí.

Přivolaná policejní hlídka muže zajistila pomocí donucovacích prostředků, protože byl agresivní a vyhrožoval újmou na zdraví sousedům i policistům. Později vyhrožoval i zdravotníkům v nemocnici a na záchytné stanici, kam byl převezen.

Muž je podezřelý ze čtyř trestných činů: výtržnictví, porušování domovní svobody, ublížení na zdraví a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci, za což mu hrozí až 3 roky odnětí svobody. To pro něj ale není nic nového, protože za obdobnou trestnou činnost byl již v minulosti odsouzen.

Na dveřích byla škoda předběžně vyčíslena na 1 000 Kč

(pčr)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář