Dva drogoví dealeři z Hranicka dopadeni!

Dva drogoví dealeři z Hranicka dopadeni! image not found

Kriminalisté z Hranic minulý týden obvinili muže (40) z Fulneku z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.

Hlídka Celního úřadu jej kontrolovala ve vozidle na odpočivadle mezi obcemi Emauzy a Bělotín. Vozidlo řídil i přesto, že má vysloven zákaz řízení, který mu měl skončit tento měsíc.
Celníci při kontrole vozidla našli za pomoci služebního psa cca 65 g pervitinu. Policisté posléze muže zadrželi a převezli nan služební obvod, kde mu udělali testy na alkohol. Dechová zkouška byla negativní, orientační test na návykové látky byl ale pozitivní na amfetaminy a metamfetaminy.
 

Muž se přiznal a uvedl, že nalezené návykové látky má pro vlastní potřebu. Již dvakrát byl odsouzen, i když ne pro trestnou činnost související s drogami. Nyní mu hrozí až 5 let odnětí svobody.

Minulý týden si vyslechl obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy i další muž (32) z Hranic. Ten prodával nebo daroval za protislužby pervitin dalším uživatelům na Hranicku, Vsetínsku a Novojičínsku minimálně od začátku loňského roku. Policii po svém zadržení vydal sáčky s pervitinem, ve kterých se nacházely necelé 2 g pervitinu. Obviněný muž měl doposud čistý rejstřík trestů, který ale v případě jeho odsouzení již bude poznamenán, hrozí mu až 5 let za mřížemi.

(pčr)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář