POZOR na nové radary!

POZOR na nové radary! image not found

Radar na měření rychlosti se střídal ve čtyřech lokalitách.

Toto střídání se osvědčilo, město proto nasadí do 15. června druhý radar. K nynějším radarům na Smetanově nábřeží, v sadech Čs. legií, v ulici Žáčkova a v ulici K Nádraží v Drahotuších přibydou další dvě místa - ve Velké a v Černotíně. Černotín se tak po Býškovicích stává již druhou obcí, pro kterou město Hranice provádí měření rychlosti. V Býškovicích jde ale o úsekové měření. Vliv radaru na bezpečnost dopravy ukazují výsledky dvou let provozu. Zatímco při zahájení měření bylo na hlavním tahu na Valašské Meziříčí denně zaznamenáváno okolo 600 případů překročení rychlosti, dnes se jedná zhruba o 70 přestupků denně.

(mesto-hranice.cz)

Komentáře (11)

  • BeerKiss

    Tuesday, June 9, 2020

    Parada... Investujte do picovin... Radeji oplote detske hriste at nam tam neserou zvirata... Podle tech hoven mozna i lidi...

  • Hranicak

    Tuesday, June 9, 2020

    Napřed udělejte pořádek s lidma co tu delaj bordel. Hlavně na 1.maje. Jo vlastně z toho nejsou lovaky.

  • Turista

    Tuesday, June 9, 2020

    Hlavně by to chtělo radar na třídě 1.Máje v obou směrech! Tam to nikdo neřeší a přitom přejít po přechodu u zubárny je o život!

  • Michal

    Tuesday, June 9, 2020

    Na co chcete radar na 1. Máje. Tam je z těch závratných rychlostí kolem 40ti, po 15 hodině, parkoviště

  • Funny

    Tuesday, June 9, 2020

    Na začátku o radaru nikdo nevěděl, tak si nedával pozor. Dnes to ví většina a ti, co to neví tak buď nadávaji za těmi, co je zpomalují a zachrání jim peněženku anebo naopak to ti volové psychicky nezvládnou, predjedou nás znalé radarů a blejsk! Je to tam...

  • Jolanda

    Wednesday, June 10, 2020

    Nechápu tu kritiku, chceme větší bezpečnost ve městech pro všechny účastníky provozu? Ano chceme. Sám nejezdím vždy v obci 50, ale je to jen a jen moje chyba když za nedodržení 50ky dostanu drobnou pokutu.

  • Pavel

    Wednesday, June 10, 2020

    Zacina se z toho stavat buzerace a rejzovani penez. Kdyby mesto alespon ty skutecne aktivni schranky, kde aktualne radar je nejak oznacovalo. Navic vetsina tech radaru je uplne na zbytecnych mistech. Treba u parku neni v danem miste ani prechod ani soubezny chodnik. Jeste je aby je nenapadlo dat radar na prutah mestem, kde jak paka mame jezdit 50, byt idealni rychlost je tam kolem 100km/h.

  • Ladislav

    Wednesday, June 10, 2020

    Radary, které jsou instalovány v Hranicích, nemají s bezpečnostní provozu nic společného. Já jim říkám mýtné brány. Úsekové měření, to je o něčem jiném.

  • Ladislav

    Thursday, June 11, 2020

    Co budou ve velké měřit, přetížené tatry s kamením

  • Milan

    Friday, June 12, 2020

    tady jde jen o stabilní příjem do obecní kasy a ne o bezpečnost!

  • Aleš pavelka

    Sunday, December 6, 2020

    Všude cpat radary,ale v Drahotusic na náměstí aby udělali přechod pro chodce aby děti co jdou do školy mohly bezpečně přejít cestu směrem od jednoty na druhou stranu,ano jeden přechod tam je vede ke zdravotnímu středisku ,je tam zubař a lékařka. A dál na náměstí se nelze dostat bezpečně protože přechod tam není....

Přidat komentář