Městský úřad od pondělí zmírňuje pravidla pro provoz

Městský úřad od pondělí zmírňuje pravidla pro provoz image not found

Městský úřad Hranice od pondělí 8. června uvolňuje pravidla pro provoz úřadu. Na některé agendy již není nutné objednávat se přes internet. Vzhledem k velkému zájmu občanů navýšil Městský úřad Hranice kapacitu internetového objednávkového systému .

 

Správní agendy, tedy evidence obyvatel, občanské průkazy, cestovní doklady, a ověřování opisů a podpisů a matriční agendy již lze od pondělí 8. června řešit i bez nutnosti internetového objednávání, tedy osobní návštěvou.

Objednávky pouze přes internetový systém nebo telefonicky zatím zůstávají zachovány pouze pro agendy dopravně správní . Nejvyšší zájem je o registrování vozidel, proto upozorňujeme, že registraci vozidel lze vyřídit také prostřednictvím agendy technických změn vozidel. 

V případě  jakýchkoliv problémů nebo nejasností se na městský úřad můžete obrátit  telefonicky nebo e-mailem.  Všechny telefonické a e-mailové kontakty jsou platné. Veškerá podání lze uskutečnit elektronicky prostřednictvím datové schránky, e-mailové adresy podatelna@mesto-hranice.cz nebo poštou.

 

Úřad stále pracuje za zvýšených hygienických opatření. Proto se i nadále prosím snažte na úřadě řešit opravdu jen ty nejnutnější věci, které nesnesou odkladu a nelze je vyřídit dálkovým způsobem. Chráníte tím jak sebe, tak své blízké. Pokud je Vaše návštěva na úřadě nezbytná, doporučujeme domluvit svoji návštěvu nejprve e-mailem nebo telefonicky s konkrétním úředníkem. Na úřadě dodržujte bezpečnostní vzdálenost 2 metrů od ostatních osob, využívejte nainstalovanou desinfekci. Používejte roušky nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének. V budově Zámecká 118 Vám od pondělí 8. června pomůže v orientaci a vyřizování věcí koordinátor.

Pokladna MěÚ je v provozu v obvyklých pokladních hodinách. Pokud je to možné, využívejte prosím platbu převodem z bankovního účtu nebo případně poštovní poukázkou typu „A“. V případě provedení nutné platby na pokladně MěÚ se upřednostňuje bezhotovostní platba kartou před platbou v hotovosti.  

 

(mesto-hranice.cz)

 

Komentáře (1)

  • Katka

    Saturday, June 6, 2020

    Bylo na čase. Všude jinde pracují jen v Hranicích potřebuji déle odpočívat !

Přidat komentář