MěÚ navyšuje kapacitu internetového objednávkového systému

MěÚ navyšuje kapacitu internetového objednávkového systému image not found

Městský úřad v Hranicích navyšuje kapacitu internetového objednávkového systému a rozšiřuje provoz úřadu.

Lidé mají o služby na úřadě velký zájem, proto byly přidány nové termíny. Všechny služby ale můžete využít jen po předchozí rezervaci termínu v rezervačním systému.  Jde o agendy správní (evidence obyvatel, občanské průkazy, cestovní doklady), agendy dopravně správní (registry vozidel a řidičů) a ověřování opisů a podpisů a matriční agendy.

Úřad stále pracuje za zvýšených hygienických opatření. Proto se i nadále prosím snažte na úřadě řešit opravdu jen ty nejnutnější věci, které nesnesou odkladu a nelze je vyřídit dálkovým způsobem. Úřad je rizikové místo, kde se setkávají lidé nejen z celého Hranicka. Pokud opravdu na úřad musíte, domluvte svoji návštěvu nejprve e-mailem nebo telefonicky s konkrétním úředníkem. Všechny telefonické a e-mailové kontakty zůstávají v platnosti. Veškerá podání lze uskutečnit elektronicky prostřednictvím datové schránky, e-mailové adresy podatelna@mesto-hranice.cz nebo poštou.

Pokladna MěÚ je v provozu v obvyklých pokladních hodinách. Pokud je to možné, využívejte prosím platbu převodem z bankovního účtu nebo případně poštovní poukázkou typu „A“. V případě provedení nutné platby na pokladně MěÚ se upřednostňuje bezhotovostní platba kartou před platbou v hotovosti. 

Upozorňujeme, že veřejné záchody na zámku i v zámecké zahradě jsou z technických důvodů přechodně uzavřeny.

(mesto-hranice.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář