První vlna uvolnění je tu!

První vlna uvolnění je tu! image not found

Přichází první vlna rozvolňování vládních opatření, ode dneška mohou otevřít provozovny řemeslníků, farmářské trhy, psí salony, autobazary či autosalóny.

Mohou se také konat svatby, ale pouze při dodržení přísných pravidel! Svatby se může účastnit jen 10 lidí, snoubenci i hosté musí mít roušky. Přítomní mají dodržovat odstup nejméně 2 metry (výjimku mají snoubenci a členové jedné domácnosti). Dezinfikovat se musejí ruce podané ke gratulaci a také všechny pomůcky použité při obřadu. V Hranicích se od počátku nařízení zrušily 4 svatby, kolik dalších snoubenců ale svatbu posune kvůli drsným podmínkám se uvidí!

Profesionální sportovci mohou začít s venkovním tréninkem v menších skupinách!

Mnoho měst chce farmářské trhy hned obnovit, má to ale také svá pravidla. Stánky musí stát dál od sebe a pro návštěvníky budou připraveny jednorázové rukavice a dezinfekci. Ochutnávky ale musí být zrušeny.

Provoz můžou otevřít řemesla:
sklář, sklenář, karosář, barvíř, brusič, truhlář, čalouník, kameník, kožešník, parukář, vlásenkář, kamnář, obuvník, švec, písmomalíř, modelář, švadlena, krejčígrafik, designér kovář, podkovář, brašnář, sedlář, výrobce bižuterie a ozdob, kovolitec, bednář, výrobce hraček, obráběč, košíkář, výrobce hudebních nástrojů, smaltér, galvanizér, knihař, tiskař, knihtiskař, vazač, opravář pracovních strojů, zámečník, nástrojař, keramik, hrnčíř, nožíř hodinář, kovotepec, kovolitec, fotograf, zlatník, klenotník, cizelér, zvonař, pasíř. psí salóny pozlacovač, platnéř, medailér

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář