Provoz lázní bude přerušen!

Provoz lázní bude přerušen! image not found

V souvislosti s šířením onemocnění COVID-19 bylo zakázáno přijímat klienty lázeňské léčebně rehabilitační péče, proto se vedení lázní rozhodlo o postupném omezování provozu.

To povede k úplnému přerušení provozu k 9. dubnu 2020. Výpadek tržeb povede k přijetí mimořádných opatření tak, aby byla zajištěna ekonomická udržitelnost. K tomu patří také rušení pracovních míst. Počet zaměstnanců bude postupně snížen o cca 150.

Po obnovení provozu, které bude postupné a počátek zatím nelze časově odhadnout, se již lázeňské zařízení k původnímu počtu zaměstnanců nevrátí. Vedení společnosti připravuje reaktivační program, který lázeňské zařízení více než doposud soustředí na poskytování cílené rehabilitační péče skutečně potřebným klientům.

Lázně Teplice nad Bečvou a.s. do nové éry vstoupí jako lázeňské rehabilitační a rekondiční zařízení s vysokou ochranou zdraví klientů proti aktuálním epidemiologickým a jiným hrozbám a podporou osvojování správných životních návyků a prevence.

Společnost urychlí realizaci svých již rozpracovaných projektů investiční výstavby nových objektů a modernizace stávajících lázeňských domů, které pro nejbližší etapu představují náklady cca 200 mil. Kč a ve výhledu více než 1.2 mld. Kč. Tím nastaví vyšší standardy poskytované péče uspokojující i nejnáročnější klientelu v rámci své dlouhodobé strategie budování prémiového zařízení poskytujícího špičkovou péči tzv. Medical Spa konceptu.

  (zdroj: ltnb.cz)

Komentáře (1)

  • občan

    Thursday, April 2, 2020

    Tyto lázně Teplice nad Bečvou na rehabilitaci nejsou !!! Vyhlášená přírodní uhličitá voda přece už léta vyhovuje kardiakům a je vhodná pro cévní choroby. Zato pohybové lázně mají mít bahno nebo vodu s obsahem síry. A pak - ty popraskané asfaltové chodníky pamatují ještě poválečnou dobu. Nad tím je třeba se zamyslet !

Přidat komentář