O5 a RADEČEK PŘIPRAVUJÍ KONCERT

O5 a RADEČEK PŘIPRAVUJÍ KONCERT image not found

Už tuto neděli kapela O5 a Radeček odehraje koncert na podporu lidí v karanténě na Litovelsku a Uničovsku.

Muzikanti původem ze Šumperka bydlí kousek od uzavřené oblasti. Mají zde kamarády nebo příbuzné, proto pro ně odehrají koncert online ve svém studiu. Diváci mohou posílat vzkazy lidem do uzavřené oblasti nebo darovat peníze prostřednictvím dárcovské platformy Donio.cz. Peníze půjdou do místních dobročinných organizací.   

„V zasažené oblasti máme spoustu kamarádů, přátel, příbuzných. Neumíme vyrobit respirátory, ani vyléčit nemocné, tak alespoň zahrajeme a zazpíváme,“ říká zpěvák Tomáš Polák.   
 
Koncert pro uzavřenou oblast se uskuteční v neděli 29. března od 17 hodin. Živě ho bude přenášet internetová televize Mall.tv. Živé vystoupení odvysílá také Rádio Haná. 
 
Vzkazy a pozdravy mohou lidé posílat do uzavřené oblasti už nyní, a to na mail vzkazy@o5.cz , v průběhu živého vysílání na www.mall.tv pak také prostřednictvím chatu. Během koncertu i po něm mohou také vyjádřit finanční podporu všem, kteří jsou nuceni žít dočasně v izolaci, a na dárcovské platformě www.donio.cz/O5aRadecek přispět na Centru sociálních služeb Uničov a Charitě Litovel.    
 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář