Jak se nouzový stav dotkne Hranic?

Jak se nouzový stav dotkne Hranic? image not found

Včera vláda vyhlásila v naší republice nouzový stav. S tím souvisí i zákaz shoromážďování v počtu nad 30 lidí a zakáz vstupu do restaurací od 20 h večer do 6 h ráno.

A svůj program ruší vlastně všichni. V Hranicích je do odvolání zavřená knihovna i bazén, ZUŠ i DDM. Své akce zrušila např. Karnola či Zámecký klub. Také burzy dětského oblečení, které se měly konat v Kelči a v Bělotíně jsou zrušeny.

Olomoucký kraj také omezil některé autobusové linky. Ode dneška pátku 13. března budou jezdit v režimu jarních prázdnin, nebudou tedy vypravovány spoje, které vozí děti do škol a zpět. Omezení se týká také vlaků.

Otec arcibiskup sdělil, že také se prakticky ruší veřejné bohoslužby a další církevní akce.  Všichni věřící jsou z tohoto důvodu do odvolání dispenzováni.

Městský úřad prosí občany, aby zvážili, zda musí na úřad dorazit osobně a doporučuje lidem, aby komunikovali s úřadem spíš telefonem nebo e-mailem. Pokud na úřad musíte osobně, objednejte se prosím telefonicky nebo prostřednictvím internetového rezervačního systému (https://www.mesto-hranice.cz/rezervace-navstev).

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář