Do práce na kole!!!

Do práce na kole!!! image not found

Již pošesté se naše město zapojí do projektu s názvem „Do práce na kole“.

Tuto výzvu pořádá společnost AutoMat už po desáté a cílem je alespoň měsíc jezdit místo autem na kole nebo jít pěšky. Prospějete tak nejen životnímu prostředí či své peněžence, ale i vlastnímu tělu.

Stačí jen vytvořit tým o 2-5 lidech a během května pak co nejčastěji jezdit do práce „na vlastní pohon“. Přidejte se k loňským 168 účastníkům a vyhrajte krásné ceny. I v tomto roce se v průběhu května můžete těšit na akce jako je třeba „kafe na triko“ nebo „servis kola na triko“. V ceně účastnického poplatku obdržíte tričko s logem. Výše účastnického poplatku při registraci do 31. března je 290Kč, při registraci od 1. do 15. dubna 360 Kč a last minute účastnický poplatek od 16. do 30. dubna je 420 Kč. Letošní novinkou je tzv. BENEFIČNÍ STARTOVNÉ, kdy v každé vlně registrace lze koupit toto startovné, které podpoří aktivity AutoMatu.

Slavnostní vyhlášení vítězů plánuje Hranická rozvojová agentura, která akci na Hranicku zaštiťuje, opět na akci „Pokoř své Hranice“, která proběhne v červnu 2020 v parku Sady Čs. legií a na řece Bečvě.

(zdroj: mesto-hranice.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář