Naši judisté sklízí úspěchy!

Naši judisté sklízí úspěchy! image not found

Hraničtí judisté se tento víkend účastnili hned třech zápasů.

Tou nejvýznamnější bylo první kolo Dorostenecké ligy a hned v závěsu první závod Mezinárodní polské ligy.
Družstvo dorostenců ve složení David Balažovič, Petr Poltoranos, Daniel Majzlík, Ondřej Zaoral, Roman Hynčica, Adam Vrtal, Petr Koubek, Tomáš Hynčica, Jan Roth, Dominik Vašut, Tobiáš Marel, Gino Bandy, Šimon Navrátil nastoupilo v Brně do prvního
kola moravské skupiny Dorostenecké ligy. Po bojovných výkonech zvítězilo nad JK Olomouc, remizovalo s Velkou Bíteší a Čáslaví, prohrálo s SKKP Brno a Baníkem Ostrava. Se ziskem čtyř bodů jsme zatím na 4. místě.
 

Sedmičlenná výprava ostřílených závodníků odcestovala na první turnaj série Polské mezinárodní ligy do Krakowa. V konkurenci více jak sedmi stovek judistů se neztratili a po skvělých výkonech přivezli domů pět medailí a dvě bodovaná umístění.
Zlaté medaile zcela suverénně vybojovali starší žáci Kristýna Pokorná, Filip Otevřel a Jan Tománek. Na stříbro si šáhl mladší žák Tomáš Otevřel. Bronz přidala starší žákyně Adéla Géryková. Zápas o bronz prohrál Filip Caletka a skončil pátý. Bohuslav Heryán se umístil na pěkném sedmém místě.

Poslední skupinka judistů startovala na Mistrovství Euroregionu Beskydy. Turnaje se zúčastnilo 250 soutěžících z Moravy, Slovenska a Polska. Stříbrné medaile získali benjamínci Matyáš Stupárek, Alexandr Tošenovský a mladší žákyně Anna Panáková. Nella Němcová a Sebastián Stupárek do bojů o medaile nepromluvili.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář