Fenomenální David Koller vystoupí v Hranicích

Fenomenální David Koller vystoupí v Hranicích image not found

Kdo by neznal hity jako Chci zas v tobě spát, Amerika nebo Gypsy Love? Tyto oblíbené písně si budete moci poslechnout již brzy v Hranicích!

Jeden z nejúspěšnějších českých hudebníků David Koller se od turné se svojí skupinou Lucie vrací k akustickým koncertům. Máte tedy možnost zažít úplně jiný koncertní zážitek a poslechnout si akustické verze písní Chci zas v tobě spát, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Gypsy Love, Amerika, Recidiva nebo Lovec střelec doktor&vědec.

„Unplugged turné jedem sice už počtvrté, ale vždy k písničkám přistupujeme jinak a cizelujeme aranžmá. A podle ohlasu to baví i fanoušky, kteří mluví o prostoru, barvě a zvuku, který nebývá vždy v našich luzích a hájích ke slyšení,“ popisuje David Koller. 

 
Na podiu budou muzikanti střídat dvoje bicí, perkuse, čtyři kytary a klavír.
 „Ve stejné sestavě hrajeme dlouho, jsme sehraní, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou. V kapele je to samý jazzman se srdcem rockera, tak konečně dostanou prostor,“ dodává s úsměvem David Koller, kterého doplní kytarista Michal Pelant, baskytarista Marek Minárik, bubeník Adam Koller, perkusionista Viťa Halška a hráč na kytaru a piano Matěj Belko.
 
Tento fenomenální koncert si můžete užít 5. března 2020 od 20h na Staré střelnici.
 
 
 

Komentáře (2)

  • Radomír Šimek

    Thursday, February 20, 2020

    Dobrý den, mohli byste napsat kdy a kde se koncert uskuteční? Děkuji

  • Marek Dančák

    Tuesday, February 25, 2020

    Neuvěřitelný článek.

Přidat komentář