Bude se konat druhé veřejné projednání k Plánu městské mobility

Bude se konat druhé veřejné projednání k Plánu městské mobility image not found

V březnu se bude konat druhé veřejné projednání k Plánu městské mobility města Hranic.  Plán udržitelné městské mobility města Hranice se zabývá všemi druhy městské dopravy, tedy automobilovou, městskou hromadnou, příměstskou, cyklo a pěší dopravou, ale i problematikou parkování.

Budou zde projednávány scénáře rozvoje dopravy, které vznikají v rámci návrhové části plánu mobility. Všichni zájemci mohou přijít diskutovat o tom, co by se mělo v dopravě změnit a do kterých oblastí by město mělo v příštích letech investovat. Na jednání budou i zástupci města a zpracovatele plánu mobility.

První veřejné projednání Plánu se uskutečnilo v lednu a proběhlo zde i losování o tři koloběžky Kostka. O ty mohli soutěžit účastníci dotazníkového výzkumu. Byly představeny výstupy analytické části plánu mobility a poté dostali lidé prostor k diskuzi, kterého využili k doplňujícím dotazům k analýze a vlastním návrhům ke zlepšení dopravy v Hranicích.

Druhé veřejné projednání k Plánu městské mobility města Hranic se uskuteční v pondělí 2. března v 16 hodin ve velké zasedací místnosti Městského úřadu v Hranicích. 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář