Na ZŠ Šromotovo se bude otvírat nová třída pro talentované děti

Na ZŠ Šromotovo se bude otvírat nová třída pro talentované děti image not found

Od 1. září se na ZŠ Šromotovo v Hranicích bude otvírat třída s rozšířenou výukou pro talentované děti.

Děti budou mít jednu hodinu navíc každý den. Výuka bude rozšířena o výuku anglického jazyka - děti od začátku budou používat cizí jazyk aktivně, a to i při komunikaci s rodilým mluvčím , matematiky - děti se budou učit pomocí Hejného metody, která děti moc baví. Také o logiku - děti budou samostatně přemýšlet a logicky uvažovat a o osobnostní rozvoj - naučí se porozumět sami sobě i druhým. Tyto oblasti jsou dlouhodobě prioritami školy a proto je chceme podpořit v širším měřítku.

Aby se vaše dítě do speciální třídy dostalo, bude muset úspěšně složit talentové zkoušky. První termín této zkoušky je již v pondělí 3. února 2020!

A co musíte udělat pro zdárný průběh zkoušek?

 - Musíte se registrovat pomocí formuláře na stránkách Světa vzdělání, kde vyplníte své jméno, kontaktní a přihlašovací údaje.

- Vyplníte elektronickou přihlášku

- Po vyplnění a odeslání přihlášky vám přijde ověřovací email, který musíte potvrdit, aby vám přišel kód dítěte a tabulka termínů talentových zkoušek, ve které si můžete vybrat den a čas, který vám nejvíce vyhovuje.

- Ve vybraný čas pak už jen stačí se dostavit do školy, zkouška bude trvat asi 45 minut.

Pokud byste chtěli jakékoliv doplňující informace, můžete se obrátit na ředitele školy (habermann@zssromotovo.cz, tel. 774 470 722) nebo také můžete kontaktovat přímo Svět vzdělání.

(zdroj: svetvzdelani.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář