Zastal se napadené ženy, zloději zaútočili i na něj...

Zastal se napadené ženy, zloději zaútočili i na něj... image not found

Včera 22. ledna večer byla na Studentské ulici napadena mladá žena (29).

Dva prozatím neznámí pachatelé napadli ženu nejdřív verbálně. Spor ale záhy vyústil ve fyzické napadení, po kterém žena upadla na zem. Při pádu upustila tašku, kterou pachatelé prohledali a z peněženky odcizili finanční hotovost 500 Kč a 80 euro. Okolo šel muž (31), který se ženy zastal. Útočníci však fyzicky napadli i jeho.

Oba napadení museli po incidentu vyhledat lékařské ošetření.

Celková výše způsobené škody byla vyčíslena na 2 510 korun. Pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky!

(zdroj: pčr)

Komentáře (5)

  • John Hardy

    Thursday, January 23, 2020

    Poněkud neúplné informace...Lidi, buďme ve střehu a pomáhejme si. Statečnému muži velké díky, protože těch co by se zastali v takovém případě napadené(ho) je velmi málo.

  • obyvatel

    Thursday, January 23, 2020

    Nedávno proběhla informace na fcbooku ohledně přepadávání někde za Kauflandem. Nemůže to spolu souviset? Nicméně když se ve Studenské ul. podíváte kolem sebe, o indiviua často není nouze.

  • Tomáš

    Thursday, January 23, 2020

    Dobrý večer, také jsem o tom Kauflandu zaslechl, ale asi jsou to jen babské povídačky. Několik dní po sobě večer jsem se tam pohyboval, někteří majitelé garáží, se kterými jsem se tam potkával, jistě vzpomenou, a kde nic tu nic. Během několik večerních procházek jsem 1x narazil pouze na pár výrostků, které jsem umravnil a posléze ještě čekal na jejich otce, kterými mi hrozili, avšak ti ke vší smůle nakonec nedošli. Od dneška tedy budu korzovat Studentskou. Není možné, abych neměl takové štěstí, jako ti popisovani v článku.

  • John Hardy

    Saturday, January 25, 2020

    Nebylo by od věci zřídit FB stránku MP společně s PČR v Hranicích, a občany o podobných věcech varovat, informovat, popř. odkazovat na patřičné instituce poskytující pomoc mají-li podobné zkušenosti, případně řešení, nebo jiné poznatky. Já bych byl pro. Protože když člověk může, tak pomůže.

  • Jonáš

    Friday, January 31, 2020

    Vtipný komentář "Tomáši", jen co je pravda... Zejména určité jeho pasáže mne rozesmály. Avšak to, že se jmenujete Tomáš, bude pravda asi tak, jako že já se jmenuji Jonáš ;-D

Přidat komentář