Ledové Pustevny 2020

Ledové Pustevny 2020 image not found

Letos se koná již 20. ročník akce Ledové Pustevny!

Pokud jste zde již byli, jistě víte, jak nádherné ledové sochy jsou. Že jste Ledové Pustevny ještě nenavštívili? Letos je jistě čas to změnit!

Každý rok se pořadatelé snaží zlepšit kvalitu akce. Tři roky zpět navýšili kvantitu ledu, z původních 7 tun se na Pustevny dovezlo 40 tun ledu. Byly postaveny 2 stany a na sochách pracovalo 7 řezbářů celý týden. Umělci, kteří na Pustevnách pracují, jsou z nejrůznějších koutů světa, přijedou sochaři z Indonésie, Polska a Běloruska. Letošní novinkou je ledový bar či fotopoint ve tvaru ledového trůnu.

To vše ale stojí mnoho peněz navíc, proto letos pořadatelé přistoupili k nepopulárnímu kroku, bylo zavedeno vstupné do stanů se sochami. Platí se ale jen o víkendech, ve všední dny bude vstup do obou stanů zdarma. Děti do 10 let a ZTP mají vstup ZDARMA. Vstup zdarma budou moci uplatnit také všichni návštěvníci, kteří využijí jízdu lanovkou, lístek na lanovku bude platit jako vstupenka do stanu.

Vstupné snad ale nikomu nevadí, za tu ledovou nádheru to stojí. A na co se vlastně letos můžeme těšit? V jednom ze stanů bude k vidění ledová ZOO a ve druhém SVĚTADÍLY! Pro děti bude připravena ledová a sněhová dílnička. A nebude chybět ani bohatá nabídka občerstvení, můžete navštívit jarmark, kde může každý ochutnat tradiční valašské speciality i jiné dobroty.

(zdroj: pustevny.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář