Zloději kradli v přímém přenosu

Zloději kradli v přímém přenosu image not found

V sobotu brzy ráno se chtěli dva zloději připravit na Vánoce a opatřit si stromeček. Ovšem trochu netradičním způsobem...

Místo toho, aby si stromek koupili, rozhodli se jej ukrást a to přímo na náměstí, z ohrádky, kde se prodávají. Poté jej donesli do připraveného auta a odjeli. Dlouho se ale ze svého lupu neradovali...

Vše na kamerách viděli policisté, kteří auto vysledovali až na Zborovskou ulici. Zde policisté řidiče zastavili, stromek vrátili a oba pachatelé zaplatili každý 1000 Kč pokutu.

(zdroj: mesto-hranice.cz)

Komentáře (6)

  • Josef

    Tuesday, December 10, 2019

    Tak to je úžasné. Ukradnou stromek a odejdou pouze s pokutou.........

  • Eliska

    Tuesday, December 10, 2019

    A policajti na služebně spali? Vždyť kradli pár metrů od služební

  • Josef

    Wednesday, December 11, 2019

    No právě, že nespali. Jinak by je nechytili. MP patří v tomto případě určitě velký dík. Zde se jen ukázalo, že ty kamery k něčemu jsou...., akorát ten trest je směšný, avšak v souladu s platnou legislativou.

  • Martin

    Wednesday, December 11, 2019

    ta škoda nebyla přes 5000tis. ,takže jim asi nic jiného než pokuta nezbylo :D.. ale nechápu tu naivitu, když všichni v HR ví, že na náměstí jsou kamery :D.. kort když kontrolují SPZ vjíždějících aut na náměstí..

  • Petr

    Wednesday, December 11, 2019

    Ta pokuta je k smíchu. Větší trest by byl zveřejnit jména pachatelů ať si na ně lidi dávají pozor. ŽE???

  • For Josef

    Thursday, December 12, 2019

    Vloupáním se dle trestního zákoníku rozumí vniknutí do uzavřeného prostoru lstí, nedovoleným překonáním uzamčení nebo překonáním jiné jistící překážky. Uzavřeným prostorem může být stavba a její části, např. dům, byt, chata, obchodní dům, ale také oplocený pozemek. Toho se pachatel dopouští svým jednáním bez ohledu na výši škody.

Přidat komentář