Potravinová sbírka v Hranicích byla úspěšná!

Potravinová sbírka v Hranicích byla úspěšná! image not found

Potravinová sbírka byla opět velmi úspěšná. Za deset hodin se díky štědrosti dárců a nadšení třinácti dobrovolníků podařilo v sobotu 23. listopadu vybrat rekordních 1 248 kg potravin a 75 kg drogistického zboží.

Lidé byli velmi štědří a milí. Mnozí se s dobrovolníky zastavili, povídali, donesli potraviny. Někteří dárci velmi spěchali a zanechali našim dobrovolnicím peníze na zakoupení potravin.

"Nejštědřejší z dárců věnoval nákup v hodnotě 6 000 Kč a darovaného zboží byl opravdu vrchovatý nákupní vozík," prozradila paní Radka Andrýsková, koordinátorka Potravinové sbírky.

Do sbírky se letos zapojily 3 nové mladé dívky, které bezvadně spolupracovaly, velmi si sedly.

A co se v nákupních košících objevovalo nejčastěji? "Nejčastěji darovanou potravinou jsou již tradičně těstoviny,"  prozradila paní Andrýsková.

Všechno vybrané zboží zůstává v Charitě Hranice, bude využito v Hranicích i v Lipníku nad Bečvou na pomoc lidem v nouzi, neúplným rodinám, osamělým seniorům a uživatelům charitních služeb.


Děkujeme všem štědrým dárcům, kteří do Potravinové sbírky pro Charitu Hranice darováním zakoupeného zboží přispěli. Velký dík patří našim skvělým a spolehlivým dobrovolníkům, kteří vynaložili velké úsilí. Je jejich zásluhou, že se tato již tradiční akce opět vydařila.

 

Komentáře (1)

  • Michal Ondra

    Thursday, November 28, 2019

    Je skvělé, že i v Hranicích se konají podobné akce. Dík za to Charitě a především dobrovolníkům.

Přidat komentář