Kdy se můžete těšit na rozsvícený stromeček na olomouckém náměstí?

Kdy se můžete těšit na rozsvícený stromeček na olomouckém náměstí? image not found

Vánoce se blíží a s ním i nasávání vánoční atmosféry na vánočních trzích. Ty letos můžete navštívit v našem městě, ale také např. v Olomouci.

V Olomouci se stromeček rozsvítí už pozítří, 22. 11. 2019! A s rozsvícením se pojí i bohatý program: od 14h bude pod stromečkem Ježíškův poštovní úřad a po slavnostním rozsvícení vystoupí kapela O5 a Radeček!

Poté bude každý den na trzích nějaký program, přesný harmonogram najdete ZDE:  http://www.vanocnitrhy.eu

 

Letos už je zahájen i provoz kluziště, od 8.11. do 30.12.2019 jej můžete navštívit denně od 10:00 do 22:00 hod. Na Štědrý den bude kluziště v provozu do 16:00.

A co bude největším lákadlem tohoto roku? Na tržnici bude stát obří, 30m vysoké ruské kolo. Jeho instalace již začala a v provozu bude pravděpodobně od 1. adventního víkendu. Výhled z této obří atrakce bude stát za to, uvidíte vánočně rozsvícenou Olomouc jako na dlani.

 

A co dalšího se letos chystá? Na Horním náměstí bude 25. 11. 2019 od 16h v jednom ze stánků prodávat vánoční punč hejtman olomouckého kraje Ladislav Okleštěk a primátor Olomouce Miroslav Žbánek. Výtěžek z prodeje pomůže rodinám, které se starají o děti s poruchou autistického spektra.

„Stejně jako vloni, i letos k výtěžku z prodeje přidám peníze ze svého, abych vybranou částku zakulatil na nějaké pěkné číslo,“ řekl hejtman Okleštěk.

(zdroj: olkraj.cz, vanocnitrhy.eu)

 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář