Vychází katalog BON TON 2020 – pobytové a poznávací zájezdy

Vychází katalog BON TON 2020 – pobytové a poznávací zájezdy image not found

Cestovní kancelář BON TON, s. r. o., která sídlí v Hranicích, vstupuje do své jubilejní 30. sezóny. V nadcházejícím článku představuje jednatel společnosti, pan Ing. Petr Kraus, nový katalog.

Novým katalogem vstupujete společně s námi do jubilejní 30. sezóny. Díky Vaší spokojenosti, přízni a loajalitě získáváme stále nový elán k organizaci osvědčených a oblíbených poznávacích zájezdů i zcela nových programů v blízkých i dalekých destinacích. Nejinak tomu bude i v nadcházející sezóně 2020.

V Řecku se můžete opět těšit na ty nejkrásnější a nejžádanější destinace (Chalkidiki – Sarti a Fourka, Olympská riviéra – Paralia a letovisko Kamena Vourla). Po krátké odmlce se vracíme také na „smaragdový“ ostrov Thassos a zcela nově pak přicházíme s pobyty na druhém největším řeckém ostrově Evia.  Bulharsko je zastoupeno opět oblíbenými destinacemi Primorsko, Lozenec, Kiten, Černomorec a Slunečné pobřeží. V některých letoviscích rozšiřujeme repertoár nabízených hotelů. V oblíbeném Chorvatsku si můžete vybírat ze stálých ubytovacích kapacit v letoviscích Gradac, Drvenik, Promajna a Omiš-Duče na jihu země. Nově jsme pro Vás připravili pobyty v letoviscích Sv. Filip i Jakov, Biograd na Moru a Sv. Petar, který spolu s oblíbenou Turanjí rozšiřují naši nabídku v Severní Dalmácii, kde si můžete nově zvolit také prodloužené pobyty na 9-11 nocí nebo cestovat pohodlně letecky z Ostravy (penzion Pikolo)

Milovníkům poznávání doporučujeme exkluzivní zájezdy do Ománu, Jordánska, Vietnamu, Jižní Ameriky, Srí Lanky i Myanmaru. V Evropě se můžete těšit na nové putování po Makedonii, Slovensku a Maďarsku, Pobaltí, Polsku, Slovinsku a dalších zemích s leteckou i autobusovou dopravou a vždy se zkušenými a pozornými průvodci.

Esem v našem pomyslném rukávu jsou zájezdy do Spojených arabských emirátů, které propojí návštěvu Světové výstavy EXPO 2020-2021 s poznáním Dubaje a odpočinkem na bělostných plážích Ras Al Khaimah. Díky našemu partnerství s českým pavilonem se můžete těšit na mimořádné zážitky této světové události.

Přejeme Vám za celý tým BON TOňáků příjemný výběr „Vaší pohodové dovolené“, se kterým Vám rád pomůže náš zkušený tým…

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář