Dušičkový čas se blíží, buďte opatrní na sebe i svůj majetek

Dušičkový čas se blíží, buďte opatrní na sebe i svůj majetek image not found

Blíží se Dušičky a s těmito svátky opět vyjedou do ulic tzv. sváteční řidiči. Policie tedy stejně jako v předchozích letech bude dohlížet na naši bezpečnost.

A na co se policisté zaměří především? Určitě na bezpečnost v silničním provozu, případně regulaci dopravy a také ochranu osob a majetku.

Sváteční řidiči vždy opráší své auto po delší době a když vyjedou do ulic, jsou překvapeni hustotou provozu. Buďme proto v těchto dnech obzvláště opatrní a také ohleduplní. Je také důležité přizpůsobit rychlost dopravní situaci, především kvůli svátečním řidičům.

Hlídky se budou pohybovat i v místech, kde se předpokladá vyšší počet lidí, než je obvyklé, tedy na místech posledního odpočinku zesnulých, na přilehlých parkovištích a v jejich blízkosti. Zvýšený počet lidí a vozidel v těchto místech láká zloděje. Proto buďte obezřetní a chráňte svůj majetek!!! Ve vozidlech znenechávejte na viditelných místech žádné věci a to ani takové, které nemají téměř žádnou hodnotu. Tyto věci přitahují pozornost zlodějů, kteří pak napáchají mnohem větší škodu na poškozeném vozidle než na odcizených věcech.

Pozor by jste si měli dávat i v místech, kde je větší kulminace osob, mohou vás zde nemile překvapit kapesní zloději, kteří využijí každé nepozornosti.
 

Přejeme vám příjemné prožití těchto podzimních svátků!

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář