Triumf judistů na 4. kole Moravské ligy 2019

Triumf judistů na 4. kole Moravské ligy 2019 image not found

Železní judisté se probojovali do 4. kola Moravské ligy a z tradiční soutěže družstev si do Hranic odvezli stříbrné medaile.

Judisté Judo Železo Hranice postupně nastoupili k šesti utkáním, ve kterých se jim podařilo zvítězit celkem pětkrát. Jediným přemožitelem Železa se stal domácí klub 1. JC Baník Ostrava, který obsadil zlatou příčku.

Oporami týmu se stal Tomáš Beran a Robert Trojnar, kteří svými nádhernými chvaty zametli s každým, kdo vstoupil na žíněnku. Tým byl složen z již tradičních opor Železa: -60kg Tomáš Beran, František Zlámal -66kg Vincent Skurka a Jakub Horák -73kg Tomáš Ličman a David Šatánek, -81kg a Ondřej Rác a Tomáš Čechák, -90kg Robert Trojnar a Šimon Skurka, -100kg Miroslav Hanák a Jakub Jiříček.

Velký dík patří také judistům ze Závišic a Frýdku-Místku, kteří doplnili tým z Hranic. Trenér Tomáš Ličman zhodnotil celoroční výsledky jako veleúspěšné: „Kluci se rvali srdcem a celková stříbrná pozice za rok 2019 z osmi moravských klubů svědčí o perfektní týmové
práci a píli, kterou kluci do přípravy dávají. Většina kluků se současně pere i v 1. lize, kterou se nám letos podařilo po 13 letech vyhrát a hlavním cílem je teď příprava do nadcházejících bojů - postupu do extraligy.“

 

(text: R. Trojnar)

Komentáře (2)

  • Infods

    Wednesday, March 6, 2024

    aggrenox ciprofloxacin and tinidazole uses Most reports suggested that Mr <a href=http://cialiss.top>order cialis</a>

  • Inharge

    Friday, April 12, 2024

    The management of these problems is primarily hormonal <a href=http://cials.yachts>cialis cost</a>

Přidat komentář