Byl odsouhlasen neúplný projekt, jeden z členů Komise pro dopravu proto odstoupil!

Byl odsouhlasen neúplný projekt, jeden z členů Komise pro dopravu proto odstoupil! image not found

Pan Petr Šenk byl zmiňován ve fejetonu "Dopravní situace v centru víří zbytečné emoce". Proto se rozhodl na něj reagovat a zaslal nám svůj dopis panu starostovi ze dne 2. května 2019, který mu byl oficiálně předán. Popisuje zde důvody odchodu z dopravní komise.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(text: P. Šenk)

Komentáře (4)

  • Milan Vinkler

    Thursday, October 24, 2019

    Takže opět starosta a jeho zavádějící rozuměj lživé informace a napadání člověka, který na rozdíl od pana starosty dopravě rozumí. Co, ale můžeme od tohoto člověka vlastně čekat? Nízká odbornost vedení města je nabíledni. Proto občané nesmíme povolit ve svém úsilí o kontrolu všech kroků radnice. A když to bude nutné opět se tvrdě ohradit.

  • djpepa

    Thursday, October 24, 2019

    Pane Vinkler, dobře jste to napsal.

  • charakter

    Thursday, October 24, 2019

    Za co, pane Bože, za co? ptá se nejeden náš občan. Mít tak starostu, co mají v Lipníku nad Bečvou, jsme někde jinde. Ten byl zvolen už počtvrté. Příkladem dalším je pan Jiří Čunek, ten se taky moc neukazuje, o to více pracuje Proč my takového starostu nemáme ? ref.: za co pane ..

  • Milan

    Thursday, October 24, 2019

    Nezbývá než souhlasit s panem Vinklerem. Ze strany pana starosty čteme a slyšíme jen lži nebo případně polopravdy. Mám obavu, že máme na radnici jen osobu, která si hrabe jen na sebe a Hranice jsou mu ukradené. Co ostatně čekat od přistěhovalého občana, který vždy podnikal zvláštním způsobem.

Přidat komentář