Přidejte se k výsadbě budoucího lesa

Přidejte se k výsadbě budoucího lesa image not found

Lesy ČR naplánovaly na sobotu 19. října celostátní akci s názvem „Den za obnovu lesa“. Chtějí vysadit velké množství stromů, především na místech, kde dnes stromy chybí, a pomoci tak k obnově naší krajiny.

Nechtěli by jste se k této akci přidat a zasadit kousek budoucího lesa? Vítaná je každá iniciativa, která přispěje k ochraně a obnově naší krajiny. Tak přijďte v daný termín na jedno z určených míst. (viz příloha) Nářadí a další potřebné věci budou k dispozici.

Účastníky čekají autogramiády známých osobností, ukázky lesní techniky i práce v lese, lesní pedagogika a půjčovny kol.

Bližší informace najdete na https://www.sazimelesynovegenerace.cz/den-za-obnovu-lesa/

(text: V. Rakušan)

 

Komentáře (1)

  • radosto

    Wednesday, October 9, 2019

    Klidně mě mějte za prudiče, ale své komentáře jsem zde (a na FB) dával vždy proto, aby se tyto stránky zlepšily. Nikdy jsem nepsal osobní, ale věcnou kritiku. Reakce byla buď žádná nebo osobní. Smutné, že jste nechali slovo Helloween, ale to se dá zamaskovat tím, že jste mysleli metalovou skupinu. To, že nejste schopni uvádět město, kde se událost stala je horší, ale budiž. To, že matete lidi tím, že používáte termíny, které české právo nezná je ještě horší. Co je však nejhorší je, že ani nezvládáte češtinu. Ano, nejsme dokonalí, každý splete, ale Vy jste médium a stejně jako u právních institutů, tak i v pravopise byste měli být vzorem. Napsat "výsatba" není jenom překlep. V komentáři se to stát může, ale v klíčových slovech a titulku rozhodně ne. Zvláště, když je to v textu (v jiném tvaru) správně. Místo cenzury a osobních útoků se zamyslete, co je smysl novinařiny, co je smysl těchto stránek. Pokud vstup do politiky, tak se možná pár lidí nachytáte, ale rozhodně ne nikoho, kdo přemýšlí. Pokud Váš projekt, pane Ondro, stojí za h... a je plný chyb, tak nečekejte, že lidi budou očekávat, že za něco bude stát Vaše politická kariéra. Můžete populisticky bojovat proti lidem (stranám) za které jste v roce 2018 kandidoval, ale lidi nezapomínají. Zkuste více kvality a méně aktivismu. Více pořádné práce, méně fušerství. Kvantitu nahraďte kvalitou. A minimálně ať text vidí aspoň 4 oči s maturitou z češtiny.

Přidat komentář